ANDERE DIENSTEN

ANDERE DIENSTEN

Grondwerken Rob Roefs
Grondwerken Rob Roefs
Grondwerken Rob Roefs
Grondwerken Rob Roefs

GRAAFWERKEN

Alle graafwerken worden professioneel uitgevoerd en met de modernste machines.  Zo kunnen wij een perfect eindresultaat garanderen.  Of het nu gaat om het uitgraven van een zwembad, zwemvijver, oprit of het bouwrijp maken van een grond.  Met ons modern machinepark is precisie graafwerk geen enkel probleem voor ons.

AFBRAAKWERKEN

Een oude stal of schuur die afgebroken moet worden of andere kleine afbraakwerken zoals een garage, tuingebouw of het uitbreken van uw terras of oude oprit worden steeds met de grootste zorg door ons uitgevoerd.  Na de afbraakwerken verwijderen wij alle afgebroken materialen alsook alle afval en eventueel onzuivere ondergrond.   Dit gebeurt steeds op een milieuvriendelijke manier.

CONTAINERDIENST

Wij verhuren containers aan particulieren en bedrijven en plaatsen deze op de door jou gekozen bouwwerf.  Nadat de container door ons weer opgehaald is zorgen wij voor een correcte verwerking van het afval.  Dit gebeurt op een milieuvriendelijke manier en volgens de huidige reglementeringen en wetgevingen.

LOONWERKEN

Door de jaren heen hebben wij ons ook gespecialiseerd in loonwerken met compacte machines.  In opdracht van landbouwers of plantenkwekers voeren wij diverse werkzaamheden uit en hebben wij het professionele machinepark om dit snel en correct uit te voeren.  Bel ons indien je meer wil weten over de verschillende mogelijkheden.

PRODUCTEN

Indien gewenst leveren wij de nodige ondergronden zoals steenpuin, stabilisé, zavel, enz... die kunnen gebruikt worden voor bestratingswerken.  Ook alle soorten ondergrond voor de tuinaanleg zoals teelaarde, champignonmest of grond gemengd met champignonmest.  Contacteer ons vrijblijvend om een beter idee te krijgen welke producten wij kunnen leveren.

Alle werken worden correct en snel uitgevoerd.

Grondwerken Rob Roefs
Vogelenzang 2/1   -   2340 Beerse   -   0475 / 55 80 54   -   rob.roefs@telenet.be
Grondwerken Rob Roefs
Vogelenzang 2/1
2340 Beerse
0475 / 55 80 54
rob.roefs@telenet.be